logo-black

NEŠTO O NAMA


Firma SINI Transporte osnovana je 01.03.2001. godine u Austriji (4614 Marchtrenk), kao preduzetnička radnja. Od 17.09.2014. godine posluje kao GMBH.

Od samog početka rada bavi se domaćim i međunarodnim transportom i distribucijom robe (lekovi, hrana, roba široke potrošnje, poštanske pošiljke).

U svojoj floti trenutno poseduje 58 vozila raznih kategorija (tegljači, šasije do 12tn, kombi i pick up vozila do 3,5 tn ). U stalnom radnom odnosu zapošljava 70 radnika.

Prateći trendove privrednog razvoja zapadnog Balkana, SINI Transporte GMBH donosi odluku o osnivanju podružnice- ćerke firme u Republici Srbiji. Kao sedište firme, opredeljuje se za Sremsku Mitrovicu, grad koji zauzima logistički vrlo značajan i geografski povoljan položaj. Grad se nalazi uz sam međunarodni auto put E70 (A3). Udaljenost od granice sa EU (Hrvatska) iznosi 50 km, granica sa BiH je 35km, a glavni gradovi i privredni centri se nalaze na 65km (Beograd-istočno), međunarodni aerodrom Nikola Tesla 50km (Beograd/Surčin - istočno), 45 km (Novi Sad-severno), 25km (Šabac-južno). Kroz sam grad prolazi međunarodna železnička saobraćajnica koja povezuje Sremsku Mitrovicu sa lukom Rijeka u HR, Austrijom (Beč), kao i međunarodni plovni put rekom Savom.

Shodno dvadesetogodišnjem iskustvu u oblasti transporta, kao i gore navedenim potencijalima, SINI Transporte doo opredeljuje se za nabavku vozila za lake i brze pošiljke. Namere o delovanju preduzeća za naredni period, tiču se proširenja kapaciteta u domenu međunarodnog transporta, kao i razvoju usluge u smeru izgradnje logističkog centra uz pružanje kompletnih špediterskih operacija.


Vozni park

Naš vozni park daje transportima novu dimenziju kvaliteta i sigurnosti na svakom kilometru. Sa velikim zelenim srcem za životnu sredinu zahvaljujući sveobuhvatnoj filozofiji održivosti:

Da bismo mogli da postignemo najviši nivo kvaliteta transporta i najbolju moguću zaštitu životne sredine, celokupna naša flota sastoji se od Mercedes premium vozila koja su u skladu sa Euro VI standardom.

Posebno obučeni vozači osiguravaju nesmetan transport.

Svaki od naših transportera je takođe opremljen najnovijim sistemima GPS prenosa.

Odgovarajuće nadgradnje i najsavremeniji uređaji za hlađenje obezbeđuju optimalne uslove za transport lekova sa kontrolisanom temperaturom.

Kontaktirajte nas